Matbloggstoppen

onsdag 30 maj 2012

Krämig Kycklingpasta med soltorkade tomater och babyspenat...

Vilken härlig dag det blev idag!! Känns som evigheter sen som jag slutade jobbet kl 13, men idag blev blev det så. Kändes lite lyxigt faktiskt.  Hämtade Tyra som  alltid brukar ha stenkoll på vem som ska hämta och vilken tid, och hon blev som tur är överlycklig när jag kom betydligt tidigare än vad jag sagt...
När vi kommer hem hade även "trädgårdskillarna" kommit igång med förberedelserna inför plantering av ny häck i vår trädgård, hoppas nu att det ska bli klart snart, som vi har väntat!!!


Till middag blev det  krämig kycklingpasta med soltorkade tomater och babyspenat...
Känns som att det är en rätt som funkar i alla lägen, men det är inte så konstigt för den är så himla god och framför allt enkel att göra...


Ingredienser:
ca 4 pers

3 medelstora kycklingfilèer 
1 burk soltorkade tomater
500 g färsk babyspenat
5-6 dl Milda mat
Ca 10 st färska champinjoner
Färsk pasta, typ band spagetti 
Salt 
Peppar


Gör så här:

Bryn kycklingfilen och skär den i lagom stora tärningar.
Skiva champinjonerna och stek tillsammans med kycklingen.
Dela de soltorkade tomaterna på mitten och häll i. 
Häll över matlagningsgrädden. 
Salta och peppra. 
Låt stå och puttra en liten stund
Koka upp färskpastan och häll upp på ett snyggt fat. 
Häll sedan den krämiga pastasåsen över den nykokta pastan. 


Smaklig måltid!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar